torstai 30. kesäkuuta 2016

Rautu-Reiska rulettaa

On se kone tuo entinen Rautu-Reiska, äskeinen Turska-Reiska ja nykyinen Lohi-Reiska

On tämä viikko mennyt melkoisen huimasti. Rautu-Reiskan, anteeksi Lohi-Reiskan kanssa olemme harventaneet Tenon vähäistäkin vähäisempää lohikantaa ihan kivasti. 
Ilonen Lohi-Reiska 30.6 kalan kanssa. Painoa kalalla peräti 4,790 kg.

Kävistiin 29. päivä ongella kun keli näytti kalalta. Ihan Vetsikoskesta asti vaapuilla ja perhoilla Sirmaan asti. Eikä mitään. Ei nypyäkään. 
Mutta lohimiehet eivät hellitä, vaan joku konitohtori -perho sai kyytiä hieman ennen venerantaa. Ja Reke väänteli ja käänteli kampea siihen malliin, että kala luiskahti haaviin. 
Reke ja 3,180 kg läheltä venerantaa

Kalan jälkeen hivautimme itsemme nukkumaan ja aamulla vedettiin sateen ropistetta kattoon unta kuulaan melkoisen komiasti. 
Puolilta päivin alkoi kirkastua, joten eiköstä vaan joelle sorkkimaan. KH55 perho oli yhtenä perässä ja pari muuta muualla. 
KH55 on kone

Nousimme koneella Suvikoskeen ja siitä onget pyyntiin. Ehdin heilauttaa venettä pari käännöstä ja yhdestä tutusta montusta näpsäisi perhoon kala kiinni. Reiska jälleen väänteli ja käänteli kelan kampea ja kohta kala sujahti haaviin. En enempää kerro näistä vaiheista, ne on paree katsella videoista tuosta alhaalta. 
Onhan nämä Reiskan kanssa soudetut tunnit olleet melkoisen tuottavia. 6 kalaa olemme päässeet vakumoimaan, joten ei hyönö. 

Minäkin pääsin pitämään kalaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti