keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Yösoutua

 Yön taikaa Tenolla

Tuulee sen verran ettei viitti joelle mennä. Kävin Rockyn kanssa vähän kävelemässä ja näyttää hilla kukkivan. Miten vain kukat kestävät tuota möykytystä, joka pyyhkii melkoisesti maatakin. Kolmena päivänä ole vähän soudellut ja joka päivä on vapa taipuillut kalojen painosta. Mutta tulee vielä niitäkin päiviä ettei taipuile. Niin on käynyt joka kesä ja niin tulee käymään nytkin. Mutta viime yönä oli kiva soudella kun oli aivan tyyni. Aurinkokin näkyi jonkin verran taivaalla ja hommasta oikein nautti.
Joelle mennessä hirvi sujahti tien yli ja jäi möllöttämään koivikkoon. Nuori naarashirvi eli täkäläisittäin vuongeli. Parasta ruokalihaa syksyllä.
Tuuli jatkaa hosumistaan, joten voi mennä huominenkin vielä kalsarihommissa. No onhan tässä aikaa hieman kirjailla uutta kirjaa parempaan kuosiin. Ja katsella perhorasiaa sillä silmällä, jos vaikka seuraavalla soudulla sujahuttaisi perhoiset veteen.Harri veneessä ja toinen kuvaamassa. Millä muulla joella muuten on niin että voi olla yksi Harri airoissa ja toinen  harri veneessä sekä yksi Lohi airoissa ja toinen lohi veneessä. Tenolla tämä on mahdollista.

Sieltä se yönkulkija kurkkii toista yönkulkijaa.
https://www.facebook.com/kalaharri/videos/10208205442506162/


Tässä vielä yönkulkija ylittämässä tietä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti