perjantai 24. heinäkuuta 2015

Perhotestiä

                     Tittiä tulee, oletko valmis


Tällä kuluneella viikolla on postipoika tai paremminkin meillä postityttö, tuonut perhoja kivan kasan. Antti Harju ja Toni Partanen ovat laittaneet ammattitaitonsa peliin ja työnjälki on aivan upeaa. 
Toni Partasen sidoksia

Antti Harjun sidoksia

Alkuviikosta soutelin vielä ns. vanhoilla varmoilla ja kalaakin alkoi tulla veneeseen asti. Vanha tuttu KH55 perho löytyi 7,7 kg lohen suusta ja pienempien kalojen suusta sitten muutakin tuheroa.
KH55 perhosta löytyi myös ns. aurinkoversio, joka saikin tuntea melkoista kurmootusta osakseen. 
Kesämallin KH55

Lyhyen ajan sisällä perhoa maisteli viisi eri lohta ja vain yksi, pahnanpohjimmainen sai koukut imuroitua sen verran tiiviisti suuhunsa, että pääsimme paistamaan tittikalaa.
Tämän aamun titti testiperholla

Ja viikko vain jatkui tärppien merkeissä, mutta välillä uudet testiperhot saivat kokea osakseen kunnon kyydityksiä. Jos nyt tittien kyydit mitään hurjia ovat, mutta onpahan tyhjän soutamisen välissä kivoja piristysruiskeita. 

Hartsan perhovalikoimaan hieman

Videoista nähdään hieman tittirallia ja valokuvista hieman perhoarsenaalia. Vaappujakin on tullut välillä kokeiltua, sen isomman pojan saamiseksi. Tänään joku herrasmies kävi painamassa ruskeakuparista Nilsua, mutta ei tainnut edes suutaan aukaista. Kun kävi tökkäämässä häiritsijää. Tiedossa on muutama köllykkä, joita kohta pääsee kiusaamaan kunnolla. Ei ne mitään mahtikaloja ole, mutta lähempänä kahtakymmentä kuin kymmentä kiloa kuitenkin. Ja uskon vakaasti, että eräässä paikassa on se päälle kahdenkympin kala. Ottaako, se jää nähtäväksi. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti