tiistai 26. toukokuuta 2015

SJ 5000 wifi

Koirakameraa kokeilemassa

E-ville verkkokauppa myy SJ5000 wifi action kameraa, jossa kuvanlaatu on erittäin hyvä. http://www.e-ville.com/fi/1039-action-kamerat/14604-sj5000-wifi.html
Kameraan saa kymmeniä kiinnikemahdollisuuksia, joista nyt kokeilin eräänlaista koiravaljasta. 
Mietin valjasta kokeillessani, voisiko tuota käyttää hirvijahdissa ja hieman epäluuloinen ajatus tuli mieleen. Varsinkin kun koirallani (Tiki) on tapana kieriskellä sammalikossa ennen jahtiinlähtöä. Ja kun kamera tässä on koiran selässä, voi olla että nopealla aikataululla kamerasta tulee entinen. Tai ainakin kiinnikkeistä. Samoin jos koira alittaa esim. poroaidan, voi kamera jäädä alituspaikalle. 
Mutta jos tätä johonkin jahtihommaan voisi käyttää, ehkä jäljitystöihin. Samoin voisi ajatella noutavalle ja seisovalle koiralle sopia hyvinkin. Uskon että upeita tilanteita saisi videolle napsittua. 

http://youtu.be/4RTEY6KiyEY (klikkaa linkkiä ja näet videon)
Tikillä on tuo "harjas" melkoisen tuuhea, joten se peittää osan kuvaruudusta. Mutta sileäkarvaisella koiralla tämä valjas voisi toimia todellakin hyvin. Ehkä pääsen kokeilemaan viimeistään syksyllä esim. seisojan kanssa tätä liivisysteemiä. jk. video on kuvattu yksityisalueella, joten emme ole esiintyneet poliisikoirina julkisesti.

x

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti