torstai 1. helmikuuta 2024

Thaimaa 2024 helmikuu

 Kalastusta Thaimaa helmikuu

28.2.2024 Päivitys

Olipa rankka kalastuspäivä eilen. New Bungsamran -järvi (NBSR)  pisti jälleen kerran ukon koville. 38 asteen helteessä kun kepittelee 18 keskikokoisen tavarajunan tapaista fisua, niin eipä illalla tarvinnut miettiä punttitreenejä enää. 
Nätti Mekong Tässä vähän vääntöä  sellaisen +60 kg Mekong Giant Catfishin kanssa. Suomeksi jättihaimonni siis. 
Kyllä siinä jäsenet naukuvat tiukan väännön aikana, oujee. 
Kiva olikin aamulla käväistä palauttava punttitreeni tekemässä ja sitten uimassa. Mukavaa päivää teillekin. Tämä pötkylä +60 kg ja rötkylä 84 kg. 

New Bungsamran on mahtava kalapaikka


26.2.2024 Päivitys

Olipa mahtava päivä eilen. Tosi kuuma kyllä, ukko otti kehoon lisää väriä melkoisesti. Mutta otti 3 komiaa kalaakin, joista yhden vääntö on tässä. Big Arapaima 
Kyseinen Arapaima Fishing Park on perheyrityksen hoitama ja voin sanoa, ettei tuolla tule suru puseroon. Isäntä jaksoi naureskella koko 12 tunnin kalastussession ajan ja teki kaikkensa, että kalastajat onnistuisivat hommissaan. No niinhän siinä kävi, että Suomesta tuli paikan ykkönen jälleen kerran kahdella Arapaimalla ja yhdellä Redtail Catfihisllä. 
Huhtikuussa mennään kavereiden kanssa uudestaan tuonne, paikka on jo varattu meille 22.4.2024. Koko päivä, iga päev. 
Tänään käytiin varsin pitkä aamulenkki ja sitten shoppailtiin vähän. Upeita paitoja vain 50 THB tarttui kassiin muutama. 
Äsken oltiin punttisalilla ja sitten käytiin uimassa. Nyt vähän lepiä ja sitten Khaosan Road ja sieltä etsitään aikaisemmilta reissuilta tuttu katkarapuruokapaikka. Helekutin hyviä katkarapuja saap. 
Huomenna jälleen kalastamaan, New Bungsamran ja iga päev sielläkin. 
Keskiviikkona lepoa, punttia, uintia ja sitten hyvää ruokaa illalla. Varmaan etsitään reissun kallein, ei ehkä kuitenkaan paras, ravintola ja syödään listalta A:sta Ö:hön. Tai ainakin menu syödään. 
Torstaina sitten illalla lähdetään lompsimaan lentokentälle. 
Tässä pötköttää sellainen +90 kg Arapaima, joka videolla esiintyy myöskin. 
Ai eikö muka olla tarkkaavaisena kalassa
24.2.2024 Päivitys

Bangkokiin on saavuttu ja aamulenkki tehty. Samoin aamupunttitreeni hotellin isolla salilla. Pahuksen painavia rautoja olivat laittaneet telineisiin. Meinasipa tulla ihan hikiki. 
Hotellimme Bangkokissa. 
Seuraavaksi on ohjelmassa Nana Plazalle lähtö, josta pitää etsiä tuttu ribs-paikka. Nyt tekee nimittäin mieli kunnon possunkylkee ja paljon. 
toim. huom. löytyi 


Aamulla onkin aikainen herätys, sillä taksi tulee noutamaan 4.50 ja ajelemme 80 km päähän kalastuspaikalle. Arapaima park Tuolla vierailimme viimeksi huhtikuussa 2023 ja silloin Riston kanssa saldona oli 9 Arapaimaa. 
Katsotaan mitä tapahtuu huomenna. 
Sitten tiistaina on ohjelmassa kalastusta vielä NBSR kohteessa, jossa kävin viimeksi lokakuussa, kun tulin tänne Aasiaan. 
Näitä ja samanlaisia paljon isompina tiistaina
Perjantaina onkin sitten tämän vajaan 5 kk turneen viimeinen päivä tällä haavaa ja lento kohti pohjolaan on edessä. 
Kuinkahan siellä sohjolandiassa oikein pärjätään, voep keho vähän vierastaa niitä lämpötiloja. Mutta ei auta, tultava on, että pääsee sitten huhtikuussa takaisin tänne lämpimään. 
Joten kivaa viikkoa meille tänne Bangkokiin, kiitos kiitos vaan. 

22.2.2024 Päivitys

Salilla on käyty ja nautittu elämästä. Erään savolaisen koiraeläimen kanssa on joutunut vähän säätämään ja lopulta päädyin kysymään poliisilta neuvoa, miten jatkossa kannattaa toimia. 
Sanotaan se nyt vielä tässäkin, että olin suunnitellut kylässä käyntiä Runnilla asuvan koiraeläimen luokse. Halusin varmistua, ettei itselle tule mitään seurauksia, sillä koiraeläimestä saa saman kuin ihmisestä. Vaikka en edes suunnitellut mitään väkivaltaista toimintaa, mutta epävakaan persoonan kanssa konflikti voisi sattua, ja minähän puolustan itseäni ja 30 cm matalampi koiraeläin olisi suuressa vaarassa joutua pahaan kuntoon. 
Poliisin kanssa pitkään keskusteltuani, päädyimme siihen, että voin käydä siinä tarjoutumassa kylään, mutta jos ja kun tulee poistumiskäsky, sitä pitää noudattaa. 
Tämän jälkeen toimitin poliisille lisää materiaalia ja jatkoimme keskustelua ja totesimme sen jälkeen, että parempi on, että en tilanteen tässä vaiheessa edes käy siellä tarjoutumassa kylään. Virkavalta kuulemma hoitaa asiaa jatkossa. 
Tämä nyt sitten tiedoksenne, sillä varmasti minut leimataan pelkuriksi, kun en sitten lopulta mennytkään. No ennemmin vaikka niin, kuin istuisin itse putkassa syytettynä. Joskus järkiratkaisu, vaikkapa huonompikin, on parempi. 
Tilanne on päällä kuitenkin ja varmasti selvyyttä tulee asiaan, kun palaan Suomeen. Nyt en kiinnitä enempää huomiota rakkikoiraan, nautin elämästä täysin siemauksin. 
Olen kuullut myös nyrkkeilystäni, että se on kuin mummon pierua. Sanotaan nyt sekin, että arvostelijoiden mummoilla on aika kovat paukut. 
Mutta nyrkkeilen säkkiä vastaan vain kuntoilumielessä ja itseäni varten. En ole mihinkään taisteluun valmistautumassa enkä ole edes mikään nyrkkeilijä. Kunhan vain punttitreenin lopuksi vähän otan happea keuhkoihin. 
jk. jälleen kerran todetaan, että en ole aseitani menettänyt poliisille, vaan olen laillisilla asekaupoilla ne myynyt tarvitseville. Kun koirani kuoleman jälkeen lopetin metsästyksen kokonaan ja muutin talveksi asumaan Aasiaan. 

Tämmöistä helletreeniä sitä täällä. Helletreeni 

18.2.2024 Päivitys

Treenattu on kovaa. Aika kovaa, sanoisin. Ja uskon että se näkyy kropassa. Ainakin se tuntuu. Sitten on syöty thairuokaa pääsääntöisesti ja käyty kävelylenkeillä. 
Seuraava viikko vielä täällä Hua Hinissä ja perjantaina lähdemme junalla kohti Bangkokia, jossa majoitus on Prince Palace hotellissa viikon verran. Sitten lento sohjolandiaan, voi elämänkevät. Tai kevät kuitenkin taitaa pikkuhiljaa jo kurkistella Suomessakin. 
Äsken käytiin asunnon vieressä sveitsiläisessä ravintolassa syömässä seisovapöytä. Voi ristus notta sanon, nyt on ukko ja akka pumpui.
Oli siinä herkkuja vaikka mitä. Vaihtelua thairuokaan, joka on siis lajinsa parasta antia. Mutta nyt oli suolakurkkuja, oliveja, parmankinkkua, juustoja, muita kinkkuja, vaarallista metukkaa, kohta on e-hepakka ainakin, uunimakkaraa, paistettuja perunoita, perunasalaattia, ylikypsää sikkoo ja vaikka mitä. Peräherkkuna vaniljaputtinkia tai mitä lie. 
Nyt rötkötetään sängyssä ja laitan leffan pyörimään. Tai eihän se mihinkään pyöri, isolla tvruudulla se pysyy. Ja illalla snookerin Walesin finaali, O'Donnell vs. Wilsson. Eilen oli hieno peli, kesti 4½ tuntia ja pakko oli katsoa koko matsi.  

jk. kalastusjuttuja voi käydä lukemassa täältä. Nettilehti14.2.2024 Päivitys

Market Village käyty kiertelemässä ja löydettiin alakerrasta halpoja vaatteita. Syötiin jotain siellä ja sitten kävelymatka kotiin. 
Iltapäivällä kävimme tässä kämpän lähellä olevassa Butcher -ravintolassa syömässä ja sieltä löytyi myynnissä salamia, juustoa ja leipää. Sunnuntaisin siellä on buffet, joka käydään testaamassa. 
Poikani Jaakko sai valmiiksi pari kalastusvideota, Bull Arena ja Greenfield. Jos kalastus kiinnostaa, käykäähän katsomassa täältä, Kalastuslehti 

13.2.2024 Päivitys

Hiljaiseloa vietetty. Eli lenkkeilty, salilla käyty, uitu, syöty hyvin ja levätty. Kuten eläkeläiset tekevät yleensä. Tai ei kaikki, mutta jotkut. 
Eilen käytiin Happy Pig -nimisessä mestassa syömässä sikkoo ja hyvvee oli. Emme liittyneet kuitenkaan raittiusseuraan, sillä osataan olla raittiita ilman seuraakin. 
Kun käppäiltiin pois, niin mehän löysimme hienon treenipaikan ja niinpäs tänään kiskaistiin oikein tehotreenit siellä. 
Samalla päästiin käymään saunassa, joka oli treenipaikan yhteydessä. Mahtavaa. Tuonne mennään loppuviikosta uudestaan. Ja ensi viikolla vielä kerta, ennen kuin lähdetään Bangkokiin. 
Kohta mennään hierontaan ja sitten illalla elokuva kämpillä. Että näin meillä, mitenkäs teillä. King of muyathai

9.2.2024 Päivitys

Käväisimme eilen pikareissun kalastuspaikassa. Ajanvietteeksi, kuten sitä täällä ruukataan tehdä. Kiva tuolla on viettää aikaa ja vääntää kalojenkin kanssa. 
Muuten meillä menee tuttua rataa nää kiireiset päivät. Aamulenkki, punttisali ja uimaan. Sitten vähän lepoa ja päivälenkki ja iltaruoka. Sitten joku hyvä elokuva ja nukkumaan. Ristus notta on akut täynnä kun täältä joskus Suomeen viittii tulla. jk. TikTokkiin laittelen välillä jutskia. Jos kiinnostaa, saapi käydä kattelemassa @kalaharri4 voep löytyä. 


4.2.2024 Päivitys

Oli eilen hieno kalastuspäivä Greenfield Walley Fishing Parkissa. Siitä enemmän täällä, Kalastuslehti
Tänään olikin punttisalipäivä, sen jälkeen uintia ja öljyhieronnassa käynti. Kyllä oli taas melkoisen näpit tytöllä, kun löysin muhkuroita selästä ja hartioista. 
Nyt joku leffa ja sitten nukkumaan. Huomenna aamulenkki, salia, uintia ja lepoa. Illalla yömarkkinoille katselemaan ja syömään. 
Näin ne eläkeläisen päivät vaan etenevät. Helmikuun lopulle varattu jo kalastuspaikka Arapaima Fishing Parkista. 
Jatketaan, pysykää mukana, vaikka siellä sohvanpohjalla köllötellen. 

2.2.2024 Päivitys


Nyt on saavuttu takaisin Thaimaahan ja aloitetaan helmikuu hetikohta kalastuksella. Eli huomenna 3.2 on ensimmäinen kalastuspäivä Greenfield Walley Fishing Parkissa. Greenfiel Walley
Paikka on tuttu aikaisemmilta reissuilta, mutta viimeksi siellä on tullut käytyä 5 vuotta sitten. Uskon että ne silloin jo isot kalat ovat saaneet lisää kokoa melkoisesti. Ja sehän nähdään huomenna.
Kaksi viikkoa Vietnamissa on siis lusittu. Paikka jakaa monien mielipiteitä, mutta totean vain, ettei ole meidän maa. 
Kalastus oli huippua siellä, muuten kuva maasta jäi vaisuksi. Mutta se siitä, nyt ollaan taas Thaimaassa ja sillä hyvä.
Tarkoitus on asua täällä Hua Hinissä 3 viikkoa ja sitten helmikuun viimeinen viikko vietetään Bangkokissa. Maaliskuun alussa onkin jo pilkkikeikka sovittu Raippaluotoon. 
Huhtikuussa tullaan sitten takaisin Pattayalle kalastelemaan, kun Suomessa pilkkijäät ovat heikot ja avovesikausi ei ole oikein alkanut. 
Pysykää kanavalla tai etsikää @kalaharri4 Tik Tokissa, niin näette mitä jäbä duunaa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti