tiistai 5. helmikuuta 2019

Lisäravinteita testiin

Jauheet purkkiin ja vettä päälle


Nyt on https://voimaravinteet.fi/ verkkokaupasta saatu tilattua tarvittavat lisäravinteet voimanhankintaa ja lihaskasvuun. Kun näin vanhoilla päivillä vielä tahtoo olla fyysisesti kaikkea muuta kuin kukkakeppi, on perinteisen läskisoosin lisäksi otettava vähän laillisia  lisäravinteita kehon tueksi. 
Testit -osiossa näkyy tarkemmin, mitä tällä kertaa on käytössä. Nyt ei niistä enempää. Kokeilen kolmen viikon punttitreenin aikana, kuinka nämä alkaa pöhistä kehossa. Sitten katsotaan, ilkiääkö Thaimaan reissulla maaliskuun alussa heittää rannalla paitaa päältä ollenkaan, vai mennäänkö pitkähihaisella paidalla läpi koko reissu. 
Selkää pitää saada leveämmäksi

Citruline Malate ja Bad Ass treeniboosteri on jännän kirpeä ja ei yhtään äklö, kuten jotkut keinotekoisesti maustetut. Tämä sekoitus on sellainen, että pystyy juomaan irvistelemättä. Jos kirpeästä ja raikkaasta tykkää. Tein sekoituksen 3 dl vettä, joten samalla saa hieman nestettä ennen treeniä. Treeniin otan mukaan https://voimaravinteet.fi/tuote/blade-amino-edge-400g/ ja sitä nappailen treenin aikana. Ja heti, ennen saunaan menoa kurauta käkättimeen https://voimaravinteet.fi/tuote/refectio-2/ palautusjuomaksi. Kotona ehkä sitten vielä alkoholittoman oluen, niin jopas on potraa poikaa läsähtää sohvalle katsomaan iänikuisia uusintoja elokuvista ja sarjoista. Eilen kokeilin uusia aineita ja sen huomasin, että kun kofeiini oli poissa, niin illalla sai unenpäästä kiinni helposti. Samoin semmoista tiukkaa pöhinää ei kehossa ollut. Silti jaksoi treenata hyvin ja palautuminen oli nopeaa. Seuraan mm. sykettä ja verenpainetta päivittäin ja se kertoo jo paljon palautumisesta.
Tänään salibandya, ei punttitreeniä. Katsotaan kuinka ukko jaksaa juosta. Teemana lyhyet vaihdot ja pitkät huilit. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti