keskiviikko 6. joulukuuta 2023

Thaimaa Joulukuu 2023

 Rentoa oleilua aurinkoisilla rannoilla

30.12.2023 Päivitys

Vuosi alkaa olla lopuillaan. Parin päivän päästä saa ihanan, luit oikein, siis ihanan, ei lihavan, vaimoni tänne. No onhan tytössä vähän lihhoo luiden päällä, mutta niin pitää ollakin. Naisen pitää näyttää naiselta, eikä miltään 30 kiloiselta "muotimallilta".
Kulunut vuosi on ollut monenmallinen. On tehty yksi muutto kaupunkiasuntoon, lokakuussa läksin tänne Thaimaahan ja tuli myös eläkepäätös myönteisenä. 
Kovasti on vuoden aikana taas kalastettu.
Metsästys jäi kokonaan, kun maailman paras hirvikoirani Rocky kuoli syöpään. Emme tahtoneet enää ottaa uutta koiraa, joten peruutin syksyllä metsästyskorttini ja myin aseeni. HUOMAUTAN!!!. Poliisi ei ole käynyt hakemassa aseitani, eikä perunut metsästyslupaani. Kaikki on tehty vapaaehtoisesti, en tahdo enää metsästää. Noin 50 vuotta jahtihommia riitti. Nyt tehdään muita asioita. 
Ensi vuotta en lähde ennustamaan. Täällä ollaan vielä maaliskuuhun asti ja toivottavasti sitten pääsee Suomessa vielä pilkille. Vai joko se eloapinoiden ilmastoinnin lämmittäminen on alkanut. Nyt kuulemma ilmastointi siellä Suomessa on väännetty tappiin, eli pikkupakkasia luvassa. 
Näinpä sitä täällä, ihan tämä on kivaa elämää näinkin ja tosiaan kohta kivempaa kaksin. 20.12.2023 Päivitys

Kävin ongella vähän. Ei tarvinnut kairata reikiä, oli valmiita avantoja. 18 kertaa piti haavia heilauttaa päivän aikana. 
Tässä pari videoo tältä päivältä ja loput aiemmilta päiviltä. Viihtykee tai sitten ei. 

Kalaharri TikTok klikkaa tai miten vain. 

19.12.2023 PäivitysOn ollut kovasti kiireitä. 5 päivää tiukkaa istumista katsomossa vesijettien World Cup loppukilpailuja seuraten. Niistä tulee tällä viikolla juttua kuvien ja videoiden kera paremmin.
Passissa napottaa viisumissa jatkoa 17.1.2024 asti. Sitten ollaankin jo Vietnamissa ja kun sieltä tullaan tammikuun lopulla, onkin helmikuu edessä Hua Hinissä Thaimaassa taas. 
Niin se vaan aika menee hujahtaen ja kohta istutaan Suomessa kevätjäiden pilkillä isoja ahvenia nostellen. 
Jep. Päivisin käyn tässä meidän taloyhtiön punttisalilla ja saunassa sen päätteeksi. Sitten pitkä kävelylenkki rannalla. Tosin tänään kävelylenkki jäi, kun olin ystäväni Jimmyn ja vaimonsa Laksinan kanssa kaupungilla. 
Ja huominen menee kalassa, tutussa paikassa, mutta täysin uusittuna. Tight Lines Fishing Park 
Katsotaan kuinka vapa taipuilee ja nauttiiko äijä. Veikkaan että joo joo.

9.12.2023 Päivitys

Kävin eilen illalla rantakävelyllä ja näppäsin muutamia auringonlaskukuvia. Enemmittä puheitta, silvuplee vaan.


6.12.2023 Päivitys

Joulukuu aloitettu lääkärikäynnillä. Eilen kävin paikallisella klinikalla, kun vasen kyynärpää on ollut kipeä yli 6 kk. 
Sain jonkun ihmepiikin suoneen ja melkoisen ärhäköitä pillereitä. Viime yönä ei sitten nukuttukaan yhtään, jalat vippasivat sen verran vahvasti. 
Jospa tuo kipu hellittää kädestä, se on ollut  kyllä pirullinen. 
Normaaliin elämänrytmiin on kuulunut salitreenit, sillä kun käden lämmittelee hyvin, kipu katoaa ja pystyy treenaamaan. Kipu tulee sitten yöllä ja lepopäivinä. 
Sitten olen kävellyt rannoilla paljon. En ole joutanut makailemaan. Syöty on thairuokaa päivittäin, sillä Thaimaassahan sitä ollaan. 
Kavereita lienee olevan tulossa tänne kyläilemään. Tervetuloa, aina on ruukattu lähtökahvit vieraille keittää. 
Kelit ovat huippuja. Päivisin lämpötila huojuu +32 asteen tietämissä. Yöllä sentään viilenee 25 asteeseen. 
Pattayalla edelleen asustelen. Tammikuussa käväistään Vietnamissa ja sitten tullaan Hua Hiniin loppuajaksi. jk. kalastusta ei ole unohdettu. Tässä vielä käydään useammassakin kohteessa kun aikataulut sallivat. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti