tiistai 26. syyskuuta 2023

Uusi elämä etelässä

 Talvelle nokkaan satanolla

25.11.2023 Päivitys

Nyt oli varsinainen show illalla. Kansainvälinen Fireworks tapahtuma, joka vielä huipentuu finaaliin tänä iltana. 
Eri maiden ilotulittajat mätkivät taivaalle kymmenien tuhansien edestä kaikenmaailman raketteja, niin että tyrät rytkyivät. Kyllä lähtöö
Rannalla oli tuhansia ihmisiä seuraamassa tätä tapahtumaa. Kerrassaan uskomaton spektaakkeli. 
Näihin kuviin, ei lisättävää. Katoppa tätä

28.10.2023 PäivitysPari päivää tiukkaa tykitystä Top Cats Fishig Resort -paikassa. Täältä voi käydä lukaisemassa Top Cats kalastus
Lisäksi videoita löytyy Tiktok täältä. 

25.10.2023 Päivitys

Eilen aloitettiin kalastus täällä Samuilla. Tänään välipäivä ja sitten huomenna ja ylihuomenna lisää kalastusta toisessa kohteessa. Kalastusraportti Täältä voit lukea Samui Fishing Club kuulumisia. 

21.10.2023 Päivitys 


Nyt ollaan rantauduttu Thaimaahan. Saapumispäivänä yölennon jälkeen kävin pari tuntia New Bungsamran -järvellä moikkaamassa ystäviä. Samalla pääsin vääntämään muutamien jättihaimonnien kanssa. Ja olihan se taas pitkästä aikaa huippua vängätä siimasta valtavien fisujen kanssa. 
Kolmen väännön jälkeen alkoi matkaväsymys painaa, sillä en pystynyt putkilossa nukkumaan oikeastaan lainkaan. 
Mutta pää on avattu ja eiköhän tässä vajaan 5 kuukauden aikana pääse vielä monta kertaa maistamaan kalojen väkevyyden taistelutilanteessa.
Nyt olen jo Koh Samuilla ja täällä tavataan tuttuja, kalastellaan, treenata salilla ja käydään syömässä hyvin. 
Näihin näkymiin, se on moro nääs. 

8.10.2023 Päivitys

Matka-ajankohta vaan lähenee. Viimeisiä fiksauksia mukaan lähteviin tavaroihin on tehty päivittäin. Kun lähtee pienellä käsimatkapakaasilla, niin pitää tarkkaan miettiä mukaan lähtevä kokoonpano. 
Reissua odotellessa käväisin Joensuussa moikkaamassa jälkikasvua ja siellähän odottikin mielenkiintoinen ylläri. Poikani on tunnettu olutplogisti ja jovain me keksimme tehdä tunnin elokuvan oluiden maistelusta. Pitemmittä puheitta, menkääs katsomaan mitä äijät saivat aikaiseksi. 
Jaskankaljat Nautinnollista elokuvailtaa. 

26.9.2023 Päivitys

Tässä osiossa annetaan talvelle "turpiin" kutkulleen. Eli tulen kertomaan uudesta elämästä talven ajan lämmössä. Ensimmäisenä talvikohteena meillä tulee olemaan Thaimaa. 
Lähtö on lokakuun 19 päivä ja takaisin Suomeen palataan maaliskuun alussa 2024. 
Seuraavalle talvelle sitten uusi kohde jne. 
Talven aikana tulen kiertämään maata ja tutustun uusiin ja tuttuihin paikkakuntiin. Kalastelen, urheilen, syön herkkuja ja niistä tulen tänne myös keulimaan. Kirjoitan seuraavaa kirjaani ja teen mitä haluan. Toki maan lakeja ja alkuperäisasukkaita kunnioittaen. 
Käväisemme toki naapurimaassa Vietnamissa olemassa pari viikkoa, kun se siinä rajan takana kerran on. 
Pysykää kanavalla. Tässä vähän kuvia yhdestä vuokraamastani asunnosta Pattayalta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti