maanantai 27. maaliskuuta 2023

Uudet tuulet elämässä

 Harrastukset vaihtuvat


Elämässä tulee eteen tilanteita, joissa pitää tehdä ratkaisuja. Rockyn kohdalla ratkaisu oli tämä. Maksaan edennyt kasvain aiheutti koiralle kovat kivut ja keinoja oli vain yksi.
Itsellä keinot ovat myös vähissä. Uutta koiraa meille ei enää tule. Joten metsästysharrastus, joka oli kyllä samalla myös työtä, jää nyt pysyvästi pois. 
Joudun myös perumaan lupaukseni hirvijahdeista tulevalta syksyltä. Ei ole koiraa, ei ole voimia eikä ehkö myöskään kohta aseita. Pyydän suuresti anteeksi, sillä oletin lupauksia antaessani, että Rocky vielä jaksaa palvella yhden syksyn hirvijahdissa. Näin ei käynytkään, joten...
Koiratarha ja kaikki koiravarusteet on myyty. Seuraavaksi lähtee myyntiin aseet. 
Upea Sauer 202 kahdella piipulla, kahdella äänenvaimentimella ja kahdella Zeiss .kiikaritähtäimellä pikajalkoineen. Lisäksi tulee alumiinisalkku, joka on lukittava sekä paljon patruunoita ja oheistavaraa. 
Asekauppa onnistui erinomaisesti. Nyt tänään 23.2.2024 sain tiedon, että uusi omistaja on saanut ensimmäisiä riistalaukauksia tehtyä ja on ostokseensa erittäin tyytyväinen. 
Omalla kohdalla tosiaankin 43 vuoden hirvijahtikuviot loppuivat viime syksyyn ja näin ollen ensimmäinen talvi oli, ettei hirvenlihaa syöty. Olin onnellisessa asemassa, sillä jokaisena hirvijahtivuonna pääsin kaatamaan hirven. Paras syksy oli 16 kaatoa. Kaikkiaan lähes 200 hirveä tuli saatettua nahkurinorsille. Kyllä se yhdelle ihmiselle riittää. Jäin joulupaisti hirvestä tekemättä siis. Tosin täällä Thaimaassa on muutakin ruokaa, joten kun elämä nakkasi tänne, niin näillä kuvioilla mennään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti