torstai 2. toukokuuta 2019

Lisäravinteita voimaharjoittelussa

Kasvaako haba, koheneeko kunto


Nyt on helmikuusta asti käytetty Voimaravinteet verkkokaupasta hankittuja lisäravinteita. On aika pienelle väliaikaraportille. 

Oma kuntosaliharrastus on puhtaasti ajanvietettä ja vanhojen tapojen ylläpitoa. Toki treeni, 4 kertaa viikossa on ajateltu pitämään lihaskuntoa yllä, sillä 60 vee ukolla ei ihmeitä kehityksiä pysty harrastuspohjalta tulemaan. 
Kuitenkin lisäravinteet antavat potkua päivittäiseen treeniin ja jo jopa intoon lähteä salille. Sitä kun olisi näillä kymmenillä niin tähellistä tupakointia ja välttämätöntä ettonenpitoa, niin kynnys salihommiin on usein melkoinen. Kun tekee treeniboosterista herätepommin, niin höpöajatukset jäävät unholaan ja sali alkaa maistua aivan mielenkiintoiselle. 

Auttaako lisäravinteet
Otsikko jos tarkoittaa kysymystä, niin vastaus on helppo. Auttaa. Lisäravinteet vanhemmallakin iällä auttaa motivoitumaan treeniin, mutta myös aivan fyysisiä apuja lisäravinteista löytyy. 
Vanhemmiten keho tarvitsee monenlaisia hivenaineita, joita ei välttämättä kotiruoasta saa. Eikä varsinkaan ns. roskaruoasta, eli pitsoista ja hampurilaisista. 
Kun keho jää ilman tärkeitä aminohappoja, voi mikä tahansa urheiluharrastus, vaikka taskubiljardi, aiheuttaa fyysisiä vammoja. Siksi suosittelen valitsemaan urheiluharrastuksen mukaan sopivat lisäravinteet https://voimaravinteet.fi/ nettisivuilta. Sieltä löytyy opastusta kyllä tarvittaessa.
Auttaako lisäravinteet sitten kehityksessä, esim. voimahankinnassa tai lihastenkasvussa. Siihen on helppo vastata, auttaa. 
Omalla kohdalla olen huomannut, että olen saanut lihasmassan pysymään stabiilina ja voimataso pysyy edelleen tälle iälle mitoitettuna varsin kiitettävällä tasolla. Salilla en ole monien vammojen vuoksi lähtenyt mitään maksimeja yrittämään, mutta kun toistot ja sarjat pystyy tekemään suhteellisen raskailla painoilla, niin pelkän kaurapuuron avulla niitä ei ole voinut pitää yllä. Mainittakoon tässä, että mitään hormooneita ja muita kiellettyjä aineita ei ole käytössä, eikä niitä suositella kenellekään järkevälle. Jätetään ne hormoonit hörhöille ainoastaan.
Mihin muuhun lisäravinteet sitten vaikuttavat. Ihmismieli on herkkä ja vastoinkäymisiä liikkuu vastaan miten milloinkin. Fiilis laskee ja nousee. Olen huomannut, että käyttämilläni lisäravinteilla saan positiivisen latauksen pidettyä yllä ja silloin treenikin maistuu. Jo lähtö salille on mielekästä, eikä tunnu samalta kuin töihin tai kouluun lähtö. "Ei sitten kiinnosta yhtään" -kuvio on jäänyt unholaan. 
Tätä kirjoitellessa nappailen tekemääni treeniboosteria ja annan sen vaikuttaa puolisen tuntia. Ensi hörpystä alkaen, on muuten melkoisen häjyä maultaan, alkaa veri kohista suonissa ja into kasvaa päästä rautoja rassoomaan. 
Kun saan tämän jutun päätökseen, lähden https://voimaravinteet.fi/ verkkokauppaan ja tilaan lisää kesälle lisäravinteita. Kesä on kuitenkin melkoisen tiukkaa soutuaikaa lohijoella ja tahdon olla skarppina airoissa. Katsotaan mitä pakettiin nyt löytyy ja palataan siihen ostosten jälkeen. Voimakasta kevättä ja kesää kaikille.



Voimaa voi tarvita kalareissuillakin


Uutta poweria käyttöön

Voimaravinteet.fi lähetti uuden satsin tuotteita, joita tulen käyttämään kestävyysharjoittelussa. Omalla kohdalla kestävyysharjoittelu tarkoittaa pitkäkestoista soutua lohijoella. Usein se ruokailu on tyyliä - vahva aamupala ja sitten illalla grillimakkaraa. Ja tämäkin erittäin epäsäännöllisesti silloin tällöin.

Nyt lähdetään toteuttamaan tankkausta, ylläpitoa ja palautusta seuraavalla setillä.

Kestävyyttä varten treenilaturiksi tämä: https://voimaravinteet.fi/tuote/blade-no-beast-300g/
 
 ja siihen vielä  https://voimaravinteet.fi/tuote/vitargo-electro-energy-1050g/ sopivassa sekoitussuhteessa. 

Soutaessa nivelet joutuvat enemmän kuin kovalle koetukselle. Varsinkin kun oikeaa olkapäätä on leikattu useaan otteeseen ja taitaa tuo vasen joutua myös puukotuksen uhriksi kesän jälkeen. Siksi napataan tästä pari pilleriä aamuisin pitämään nivelet kunnossa. https://voimaravinteet.fi/tuote/glucosamine-msm-chondroitin-90tabs/

Kesän jälkeen katsotaan, missä kunnossa kroppa on. Uskon että lähes kolme kuukautta soutua päivittäin näkyy kehossa ja kun kokemusta samanlaisesta urakasta toistakymmentä vuotta. Nyt on hyvä vertailla, sillä aiemmin kesän soutu-urakat on tehty tosiaan aamupuurolla ja grillimakkaralla ja osin keskikaljalla. Nyt keskikalja on jäänyt kokonaan, grillimakkaraakin vähennetään melkoisesti. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti