tiistai 10. marraskuuta 2015

Retkeilyyn uutta

Minikirves ja monitoimityökalusetti

e-ville verkkokauppa on tuonut markkinoille pari jännää tuotetta retkeilijöille, eränkävijöille tai muille seikkailijoille. Ensi hypistelyn jälkeen voisi sanoa, että eivät mitään leikkikaluja, mutta ei noilla Valmet 506 vaihdelaatikkoremonttia kuitenkaan lähtisi tekemään tai harventamaan kotimökin takametsää. 
Mutta pikkureppuun laitettuna kumpikin ovat pelkkiä käsiä parempia välineitä moneen vaivaan. Tiukempaan syyniin tuotteet joutuvat reilun kuukauden päästä Afrikassa, jossa ehkä joutuu jotain rassaamaan savannilla. Tai keksitään jotain askaretta, joissa kumpaakin settiä joutuu käyttämään.

Kirves tuntuu kädessä napakalta ja terä hyvälaatuiselta. Varmasti nuotiotarpeet sillä saa aikaiseksi. Hirvestä rintalasta aukeaa varmasti tuolla naputellessa. Samoin suoliluu onnistuu halkaista myöskin. Pihdit ovat puolestaan todella jämäkät. Kun Rapalan koukku uppoaa sormeen jossain vaiheessa, näillä pihdeillä saa helposti jämäkän otteet koukusta. Tai sormesta, miten vain tilanne vaatii. 
Hintansa puolesta nämä kuuluvat jokaisen eränkävijän hankintalistalle. Vaikka ovatkin Kiinasta, ovat parempia kuin kiinalaiset kirveet ja pihdintekeleet. Suosittelen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti