maanantai 15. huhtikuuta 2013

KalaHarrin tervehdys keväisen metsän siimeksestä!

Olen juuri aloittanut yhteistyön Eskimo Finland Oy:n kanssa.  Eskimo Finland on suomalainen perheyritys, jonka omistajat ja tehdas toimivat Suomessa. Yritys valmistaa mm. ruoanlaitossa tarvittavia tuotteita kotitalouksille ja ammattikeittiöön (www.eskimofinland.fi). Tunnetuimpia tuotteita ovat Elmukelmut, Eskimo foliot, -leivinpaperit ja -suodatinpussit. Valikoimaan kuuluu toki paljon muutakin ja niitä tuotteita tulen käyttämään runsaasti kalastus- ja metsästysreissuillani.

On todella upeaa että me suomalaiset arvostamme metsän antimia sen kaikissa muodoissa. Käsittelemme saaliitamme todella paljon; riistalihaa, kaloja sieniä sekä marjoja. KalaHarrin kotisivut tarjoaa ajankohtaista tietoa saaliiden käsittelystä ja niistä valmistamisesta erilaisia herkkuja. Saaliiden kuljettamiseen ja säilyttämiseen tarvitaan omat niksinsä ja juuri niistä kerron teille!

Olen ammatiltani paitsi kokenut lehtitoimittaja myös riista- ja eräkävijä. Pääset mukaan KalaHarrin blogin seurassa  erilaisille reissuilleni sekä Suomessa että ulkomailla. Siirrymme arjen herkuista aina juhlahetkiin riistan, kalan, marjojen, sienien ja monien muiden elintarvikkeiden parissa. Lupaan pitää myös pientä pilkettä silmäkulmassa ;) Nautitaan siis yhdessä luonnosta ja herkutellaan sen antimilla!

Terveisin

KalaHarri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti