Minä

Harri Kalevi Matikainen (KalaHarri)

Olen päässyt komiasti miehen ikään ja tarkoitus on jatkaa miehen iässä vielä pitkään. Taannoin eräs viisas intialainen Hong Kongissa kertoi minulle, että elän 89 -vuotiaaksi ja elämäni tulee olemaan rikas ja hyvä. Hyvä niin, sillä en ole aikonutkaan lähteä täältä maan päältä vähään aikaan minnekään. No taivaille vähän väliä, mutta en taivaisiin. Ja kun aika jättää, eiköhän sitä siirrytä suosiolla pari metriä alaspäin.

Matkustelua ei voita mikään ja vuosittain kertyy melkoisesti matkapäiviä maailmalle.

Intohimoisin harrastukseni on tätä nykyä hirvikoirahommat, vaikka niiden hektisin hetki onkin syksyllä. Mutta menee se talvi ja kesäkin jotenkin kärvistellessä, odotellen jahtikauden alkua. Toki lohihommat ovat mukavia ja Tenolla istahdetaan veneeseen taas kesäkuu, heinäkuu ja elokuusta osa ainakin.

Tällä hetkellä journalistinen osaaminen painottuu kalastuksen puolella Vapaa-ajan Kalastaja –lehteen ja metsästyspuolelle netissä ilmestyvään Jahdissa –lehteen

Tätä uutta kotisivua tulen käyttämään jatkossa paljon, kirjoittamalla päivityksiä matkoilta sekä muutenkin luonnossa liikkuessa. Valokuvia ja videoita lisäämme jatkossa todella paljon, joten näkemistä ja kokemista tulee olemaan sivuillani todella paljon.

Toivon että viihdyt uusilla sivuilla.


---
Jos on asiaa, niin tässä yhteystietoni:

harri.kala(ät)kolumbus.fi 
puh. +358503302550.


Tässä linkki menneisyyden tapahtumiin: Harri Kalevi Matikainen - Historia